Showbiz

#rap #akon #imn #campionatul mondial de fotbal #2010

Akon - vocea fotbalului

Akon a devenit o emblema pentru fotbalul din lumea intreaga. El a fost ales de organizatorii Campionatului Mondial de Fotbal din 2010 sa compuna imnul oficial al competitiei, informeaza femalefirst.co.uk.

Cantaretul american de origine senegaleza va incepe cat de curand inregistrarile pentru acest eveniment care va avea loc in iunie 2010 in Africa de Sud . Akon va sustine si o serie de concerte in aceasta tara, pe toata durata competitiei.

"Am fost angajat ca director muzical la Campionatul mondial. Voi supraveghea atat compunerea imnului cat si muzica intregii festivitati. Saptamana aceasta voi pleca in Africa de Sud pentru mai multe intalniri cu organizatorii. Imi place fotbalul si este o onoare pentru mine sa fiu ales", a declarat Akon.

Cantaretul este prieten cu David Beckham, insa a declarat ca nu va invita fotbalisti sa cante imnul alaturi de el. Akon a declarat ca la acest campionat va sustine tara gazda, Africa de Sud.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea