Showbiz

#akon #album #freedom #lansare #2 decembrie 2008 #sound nou #hip hop

Akon promite fanilor un alt sound pe viitorul sau album

Akon promite fanilor un nou sound pe viitorul sau album, “Freedom”.

“Am schimbat sunetul destul de mult”, a declarat artistul pentru Billboard .com.  “Toata lumea s-a obisnuit deja cu soundul de pe Konvict ( albumul sau din 2006 -n.r), asa ca a trebuit sa schimbam directia. Acum aducem un sound Euro-club”, a declarat artistul in varsta de 34 de ani. 

“Freedom” urmeaza sa fie lansat pe 2 decembrie 2008 , la doi ani diferenta de “Konvicted”, precedentul album.

Akon s-a lansat pe piata muzicala in 2004 cu albumul de debut„Trouble” ce s-a vandut in 2 milioane de exemplare iar „Locked Up” si „Lonely”sunt doar cateva dintre hit-urile de pe acest material. A urmat „Konvicted” in 2006, care a castigat trei discuri de platina. 

Artistul originar din Senegal a intrat in istorie in 2007 atunci cand s-a aflat simultan pe primele doua pozitii ale topului Billboard Hot 100 de doua ori cu piesele „I Wanna Love You” si respectiv„Smack That” . A devenit artistul numarul 1 al anului in 2007 conform revistei Billboard.

In 2007 Akon a castigat premiul American Music Award la categoria Best Male Soul/R&B Artist si a fost rasplatit cu trei premii World Music Awards. A reusit sa castige discuri de aur si platina in 12 tari din lume. Artistul a concertat si inRomania, el sustinand un recital pe25 august 2007, pe o plaja din Mamaia.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea