Showbiz

#single #clasament #album #muzica #akon #alte-genuri #hip hop

Akon lanseaza albumul "Freedom" pe 25 noiembrie

Noul single Akon, "Right Now (Na Na Na)" este prezent in heavy rotation la radiourile de peste Ocean.

Castigator a numeroase discuri de platina, Akon lanseaza noul single "Right Now (Na Na Na)". Piesa este deja prezenta in playlist -ul radiourilor de peste Ocean si urca in clasamente, asa cum s-a intamplat pana acum cu toate hit-urile semnate Akon.

"Right Now (Na Na Na)" este primul single de pe cel de-al treilea album Akon, intitulat „Freedom”. Materialul va fi lansat pe 25 noiembrie si include colaborari cu staruri ca Lil’ Wayne (I’m So Paid) si T-Pain (Holla Holla).

Akon s-a lansat pe piata muzicala in 2004 cu albumul de debut „Trouble” ce s-a vandut in 2 milioane de exemplare iar „Locked Up” si „Lonely” sunt doar cateva dintre hit-urile de pe acest material. A urmat „Konvicted” in 2006, care a castigat trei discuri de platina.

Artistul originar din Senegal a intrat in istorie in 2007 atunci cand s-a aflat simultan pe primele doua pozitii ale topului Billboard Hot 100 de doua ori cu piesele „I Wanna Love You” si respectiv „Smack That” .A devenit artistul numarul 1 al anului in 2007 conform revistei Billboard.

In 2007 Akon a castigat premiul American Music Award la categoria Best Male Soul/R&B Artist si a fost rasplatit cu trei premii World Music Awards. A reusit sa castige discuri de aur si platina in doisprezece tari din lume.

Nominalizat la cinci premii Grammy, Akon are o poveste de viata ce l-a inspirat in scrierea pieselor de pe cele trei albume ale sale. Dupa un inceput cu probleme, viata sa s-a schimbat radical odata ce muzica a devenit principala lui preocupare, reusind sa vanda milioane de albume de la debutul din 2004.

Pe 27 septembrie 2008 Akon va participa la evenimentul Think Pink Rock Concert realizat pentru strangerea de fonduri pentru lupta impotriva cancerului la san. Albumul „Freedom” va fi disponibil si in Romania incepand cu 25 noiembrie!


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea