Showbiz

#lux #succes #cariera #beautiful #videoclip #muzica #akon #alte-genuri #hip hop

Akon, "Beautiful" si propria pompa de benzina

Akon a lansat videoclipul pentru piesa „Beautiful”, ce se anunta a fi un adevarat hit, dupa „Right Now (Na Na Na)”.

Pentru realizarea acestui material video , celebrul cantaret a lucrat cu mai vechii sai colaboratori , Sean Kingston, Kardinal Offishall si Colby O’Donis, a caror prezenta se remarca si in clip.

Single-ul „Beautiful”, extras de pe albumul „Freedom”, a fost lansat in Statele Unite pe 6 ianuarie 2009 si intr-un timp foarte scurt a ajuns pe locul 19 in topul Billboard Hot 100 . Noul LP al artistului, aparut in decembrie 2008, se afla pe pozitia 7 in Billboard Hot 200. La realizarea acestui material discografic, cantaretul a colaborat cu nume mari din lumea rap, cum ar fi Wyclef Jean, Lil Wayne, T-Pain si Young Jezzy.

Se pare ca lui Akon ii merge mai mult decat bine pe plan profesional, desi are lansate doar 3 albume, acesta a pus mana in doar cativa ani pe numeroase Discuri de Platina. Succesul artistului se poate stabili foarte usor si daca stam sa ne uitam la resedinta sa dotata cu echipamente de ultima generatie

Akon are o casa demna de un rege, plina de aparate care mai de care mai sofisticate, printre care usi cu amprenta digitala si aparate electronice controlate prin telecomanda. Mai mult de atat, se pare ca solistul isi alimenteaza colectia de masini sport de lux de la propria pompa de benzina, aflata in curtea sa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea