Showbiz

#rock

Air Traffic canta la Stufstock 2008

Trupa rock Air Traffic, aparuta recent pe piata muzicala internationala , evolueaza spectaculos: are turnee in Europa si Statele Unite si mai nou va concerta pe 14 august in cadrul celebrului festival Stufstock, editia a 6-a.

Air Traffic
si-a lansat albumul de debut cu mai putin de un an in urma, componentii trupei fiind placut surprinsi ca publicul, deja numeros, canta piesele odata cu ei, la concerte.

Cel dintai album ce poarta semnatura Air Traffic se intituleaza "Fractured Life" si a fost lansat pe 2 iulie 2007. Acesta a ajuns deja pe locul 42 in The UK Albums Chart.

Air Traffic au filmat anul trecut in Romania

Videoclipul hit-ului "No More Running Away" ce a fost lansat pe 24 septembrie 2007, a fost turnat in Romania. Pe de alta parte, single-ul "Shooting Star" este utilizat ca tema muzicala la MTV UK si in cadrul serialului online The Sububs, pe YouTube.

Albumul de debut Air Traffic, un adevarat succes

Primul disc al trupei a inclus doua piese single, "Just Abuse Me" si "Charlotte". Cele 500 de exemplare s-au vandut in numai cateva zile. Drept urmare, au semnat un contract cu casa de discuri EMI. Au fost remarcati initial de BBC si, la scurta vreme, si alte posturi de radio au inceput sa le difuzeze piesa "Never Even Told Me Her Name".

Air Traffic a fost una din cele zece trupe nominalizate la Xfm New Music Award 2007. Piesa "I Like That" de pe albumul Fractured Life apare pe coloana sonora a filmului " Run, Fat Boy, Run ".

Intre 14 si 16 august va avea loc cea de-a 6-a editie a festivalului Stufstock, din 2008. Evenimentul se va desfasura in complexul Marina Park din Vama Veche.

Festivalul Stufstock a luat nastere in 2003 si a fost initiat de miscarea "Salvati Vama Veche", constituita dupa prima editie a festivalului in Asociatia Pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural. Mircea Toma este unul din initiatorii si promotorii proiectului "Salvati Vama Veche".

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea