Showbiz

#show #lumini #lasere #dansatoare #romania #concert #madonna

Aglomeratie mare la show-ul Madonnei

Show-ul Madonnei, care se anunta de departe cel mai grandios eveniment din Romania, a lasat un gust amar multor spectatori prezenti la spectacol. Locatia prost aleasa, aglomeratia, praful si implicit lipsa aerului, sutele de bisnitari, sonorizarea precara, intarzierea de aproape o ora a divei pop si mesajele sale impotriva discriminarii rromilor i-au enervat pe spectatorii care au huiduit-o de nenumarate ori pe vedeta.

Aglomeratie pe hiturile Madonnei

Mult asteptatul concert al , Beat Goes On, Vogue, , Holiday, La Isla Bonita sau Give It 2 Me. Showul a fost structurat pe patru episoade: pimp, old school , gypsy si rave.

Piesa Get Into The Groove a fost cea care i-a mai dezmortit pe spectatori si i-a facut sa se mai miste, atat cat spatiul le permitea. Un moment inedit al showului a fost si un scurt moment dedicat memoriei regelui muzicii pop, Michael Jackson. Pe scena a aparut un dansator costumat precum Michael Jackson care a dansat in stilul caracteristic megastarului. Diva a avut si un mesaj de transmis romanilor prezenti la concert: "Long live the King" (Traiasca regele).

Pe parcursul concertului Madonna a schimbat peste 15 tinute, a sarit coarda impreuna cu dansatorii sai, a dansat si s-a sarutat cu o dansatoare din trupa.

Un alt moment inedit al concertului a fost si melodia La Isla Bonita, interpretata intr-o maniera originala, cu acorduri tiganesti . Madonna a cantat si a dansat tiganeste si a avut de transmis romanilor si un mesaj social impotriva discriminarii romilor.

Publicul s-a mai incins odata cu piese Like A Prayer, 4 Minutes, Frozen si Ray of Light. Concertul s-a incheiat odata cu melodia Give it to me, care a facut ca publicul sa vibreze.

Ca un ceas elvetian, dupa 2 ore de muzica, dans, lumini si lasere, Madonna si-a luat la revedere de la public, iar pe ecrane a aparut si mesajul Game Over.

Multe bile negre pentru organizare

Daca la capitolul show, romanii prezenti in parcul Izvor nu au avut ce sa reproseze divei, organizarea a lasat de dorit. Inca de la accesul in parc au aparut probleme din cauza numarului mare de fani care venisera la concert. Cele trei cai de acces s-au dovedit a fi neincapatoare pentru miile de oameni. Cozile interminabile la bauturi si mancare au adus inca o bila neagra, cei mai multi au declarat ca se afla la o petrecere campeneasca. Praful ridicat din parc a dat si el de furca oamenilor care pur si simplu nu au mai putut respira.

Cel mai mare minus al concertului a fost insasi locatia aleasa, mult prea mica pentru zecile de mii de spectatori. Inca de la ora 17.30, parcul a devenit neincapator, iar catre ora la care Madonna urma sa isi inceapa prestatia agitatia si aglomeratia au devenit de nedescris. In toata aceasta invalmaseala cu greu mai puteai inainta catre zonele de procurare a bauturilor, cu atat mai greu catre WC-uri.

Show impresionat, prestatie precara

In privinta show-ului toti spectatorii au un punct comun: perfectiune . Luminile, laserele, remixurile, dansatorii, efectele speciale si proiectiile video i-au innebunit pe romanii aflati la concert. Prestatia vocala a Madonnei a lasat insa de dorit. In majoritatea momentelor live vocea nu se auzea bine, iar treaba a fost dusa la bun sfarsit de cantaretii din backing sau de momentele de play back. Madonna ramane insa o dansataore excelenta, care se misca extraordinar la cei 51 de ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea