Showbiz

Agentul Smart i-a cucerit pe americani

Comedia , cu si Anne Hathaway in rolurile principale, s-a clasat pe primul loc in topul incasarilor de pe continentul nord-american, cu peste 39 de milioane de dolari.

Pelicula, regizata de Peter Segal este o satira la adresa filmelor cu agenti secreti, fiind un remake dupa un serial de televiziune celebru in anii '60 , despre aventurile balbaitului agent Maxwell Smart, alias agentul 86, si-ale partenerei sale, agentul 99. Cei doi lucreaza pentru CONTROL, o agentie guvernamentala, si trebuie sa dejoace planurile unei agentii rivale, KAOS.

Filmul de animatie Kung Fu Panda s-a clasat pe pozitia a doua in box-office-ul american de weekend-ul trecut, cu 21,7 milioane de dolari, iar SF-ul Incredibilul Hulk a ocupat locul al treilea, in coborare fata de saptamana trecuta, cu 21,6 milioane de dolari.

Comedia cu Mike Myers, The Love Guru, care a avut premiera in SUA la sfarsitul saptamanii trecute ocupa pozitia a patra in topul incasailor, cu incasari de 14 milioane de dolari, iar pe locul al cincilea se afla thriller-ul SF, The Happening, cu Mark Wahlberg in rolul principal.

Trailer Get Smart


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea