Showbiz

#divort #jennifer lopez # marc antony

Afla din ce cauza divorteaza Jennifer Lopez de Marc Anthony!

Principala cauza a divortului lui Jennifer Lopez (41 de ani) de cantaretul Marc Anthony (42 de ani) este gelozia. Surse apropiate celor doi spun ca relatia s-a destramat deoarece Anthony nu a avut prea multa incredere in Lopez.

"Marc nu a avut niciodata incredere in ea. Aparea neinvitat la coafor sau la programarile ei la manichiura si o data chiar s-a dus la un pranz al lui Jennifer cu prietenele ei. Ea nu l-a inselat niciodata, dar el ii citea adesa SMS-urile din telefon si e-mailurile - l-a prins facand asta in urma cu cateva luni", a declarat o sursa.

In plus, se pare ca Marc Anthony statea prost si cu nervii. Cantaretul se enerva din orice si de multe ori arunca si spargea obiectele din jurul sau.

Cei doi au anuntat ca se vor desparti in urma cu doua saptamani. "Am decis sa punem capat relatiei. A fost o decizie dificila, insa credem ca este cea mai buna solutie pentru ambele parti.", a declarat fostul cuplu pentru revista People.

Jennifer Lopez si Marc Anthony s-au casatorit in 2004 si sunt parintii unor gemeni de 3 ani, Max si Emme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea