Showbiz

#steven spielberg #film #megan fox #transformers

Afla de ce nu apare Megan Fox in noul “Transformers”!

Steven Spielberg este cel care a cerut concedierea actritei Megan Fox din seria “ Transformers ”.

Initial, presa internationala relata ca Fox ar fi parasit aceasta franciza deoarece regizorul Michael Bay i-ar fi cerut sa ma ia in greutate.

Steven Spielberg, producatorul executiv al filmului, spune insa altceva. El a solicitat ca Megan sa fie eliminata din distributia lui “ Transformers: Dark of the Moon ”, noul film din seria “Transformers”, din cauza ca bruneta in varsta de 25 de ani ar fi afirmat despre Bay ca se conporta ca Hitler pe platourile de filmare.

Spielberg, care este evreu, s-a declarat socat de comentariul lui Megan Fox. La scurt timp dupa aceasta declaratie, Fox a fost concediata si inlocuita cu modelul britanic Rosie Huntingdon-Whitley. La randul ei, Megan Fox a venit in fata presei cu o alta varianta. Ea a declarat ca a parasist din proprie initiva distributia lui “Transformers: Dark of the Moon”, deoarece dorea sa urmeze alte directii in cariera ei cinematografica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea