Showbiz

#michael jackson #thriller #jacheta

Afla cat costa jacheta purtata de Michael Jackson in "Thriller"

Faimoasa jacheta rosie purtata de Michael Jackson in videoclipul „Thriller” (1983) a fost scoasa la vanzare in cadrul unei licitatii ce va avea loc in Beverly Hills, California, in perioada 25-26 iunie 2011.

Jacheta poarta semnatura lui Jackson si are ca pret de pornire suma de 200.000 de dolari. Organizatorii licitatiei spera insa ca pretul final sa ajunga la circa 400.000 de dolari.

In timpul filmarilor la „Thriller”, desfasurate la New York si Los Angeles, Michael Jackson a purtat doua asemenea jachete , cealalta haina fiind expusa la Rock & Roll Hall of Fame in Cleveland, Ohio.

In cadrul aceleiasi licitatii, mai sunt scosi la vanzare pantofii negri facuti la comanda pentru Michael si pe care vedeta i-a incaltat la gala American Music Awards din 1984, dar si peruca purtata de acesta atunci cand a anuntat seria de concerte din cadrul turneului „This Is It”, turneu care din pacate nu a mai avut loc niciodata.

Se asteapta ca pentru pantofi sa se obtina 30.000 de dolari , iar peruca sa nu fie vanduta la un pret mai mic de 6.000 de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea