Showbiz

#vegetarian #russell brand #peta # cel mai sexy vegetarian

Afla care sunt cei mai sexy vegetarieni din lume

Comedianul Russell Brand si actrita Kristen Wiig au fost desemnati cei mai sexy vegetarieni din lume de PETA, organizatia care militeaza pentru drepturile animalelor .

Russell Brand (36 de ani), care nu mai consuma carne de la varsta de 14 ani, si actrita in varsta de 37 de ani ocupa locul intai in poll-ul anual realizat de PETA, scrie contactmusic.com.

“Aceste celebritati vegetariene au cucerit inimile cu multora dintre noi cu sarmul lor comic si alegerile lor inspirate. Ambele vedete stiu ca nu este nimic amuzant atunci cand vorbim despre animale care sunt crescute pentru a deveni mancare.”, se arata pe site-ul oficial al organizatiei.

Totusi, Kristen Wiig nu este o vegetariana cu norma intreaga. “Mananc soia si tofu in cantitati mari. Beau foarte multa apa si sunt dependenta de sucul de afine. In fiecare saptamana am o zi de rasfat in care mananc carne dupa pofta inimii. Este mai bine asa, deorece te ajuta sa ai energie pentru tot restul saptamanii”, a povestit actrita.

Anul trecut, clasamentul celor mai sexy vegetarieni din lume a fost dominat de actrita Olivia Wilde si antrenorul de fitness Bob Harper.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea