Showbiz

#rock #aerosmtih #steven tyler #muzica #album #turneu #joey kramer

Aerosmith pregateste un nou album

Aerosmith se pregateste de un nou material discografic. membrii trupei sunt mai mult decat incantati ca vor intra din nou in studio pentru a inregistra cel de-al 15-lea album din cariera.

Dupa ce a repetat 2 ore in studio cu basistul Tom Hamilton, bateristul formatiei, Joey Kramer , a marturisit ca se simte excelent sa cante iar.

"De abia asteptam sa intram iar in studio si sa dam ce avem noi mai bun. Din cand in cand va vom informa asupra progreselor pe care le facem", a mai adaugat Joey Kramer.

In plus, Steven Tyler ( foto ) impreuna cu ceilalti membri ai grupului pregatesc un turneu Aerosmith in 2009. Referitor la acest turneu, a fost anuntata doar o data, cea a concertului din Venezuela de pe 1 februarie.

Cel mai recent album semnat Aerosmith, a fost lansat in 2004 sub numele de „Honkin` on Bobo”. Produsul discografic contine 11 cover-uri si o melodie noua , „The Grind”. In schimb, albumul  din 2001, „Just Push Play”, a fost alcatuit numai din piese originale Aerosmith.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea