Showbiz

#acces #detalii #zona arena #bucuresti #aerosmith #concert #rock

Aerosmith la Bucuresti - detalii despre acces

O desfasurare impresionanta de forte se pregateste pentru concertul Aerosmith. Anuntat initial la Romexpo, concertul pe care trupa Aerosmith il va sustine pe data de 18 iunie la Bucuresti va avea loc in cadrul noului complex Zone Arena (Bd. Barbu Vacarescu 164, Floreasca). In deschidere va evolua trupa Reamonn.

Lucrarile de amenajare la Zone Arena vor incepe azi, cu patru zile inainte de data concertului. Echipamentul tehnic al trupei va sosi la Bucuresti cu avionul. Peste 1000 de oameni vor participa la amenajarea scenei de peste 500 metri patrati, a tribunelor, a platformei pentru persoanele cu dizabilitati si la configurarea backstage-ului. Luminile sunt impresionante; puterea electrica folosita pentru sunet si lumini la showul Aerosmith este dubla fata de cea folosita pentru show-ul Rolling Stones, din 2007.

„Un avantaj al relocarii la Zone Arena este faptul ca este un spatiu mai lat, care permite mai multor spectatori (inclusiv celor care au cumparat bilete mai ieftine, in spate) sa fie mult mai aproape de scena si sa vada mai bine. Iarasi, din punct de vedere vizibilitate, un beneficiu evident este ca suprafata “gazonului” Zone Arena are o inclinatie de 1,5 grade, ceea ce inseamna ca spectatorii din spate sunt, din nou, avantajati – ei au o perspectiva egala cu cea din fata scenei, difera doar distanta. La imbunatarea vizibilitatii vor contribui, de asemenea, ecranele puse la dispozitie (pe fundalul scenei, pe laterale, pe turnul de control). Vom amenaja o cale de acces suplimentara fata de intrarile de care dispune in prezent Zona Arena , pentru a putea primi cum se cuvine zecile de mii de fani care vor fi prezenti la concert.”, a declarat Sorina Burlacu, director general Events.

Intrarea in incinta complexului se va face prin Bd. Barbu Vacarescu, prin trei puncte de acces separate (una pentru spectatorii cu bilete la Gazon B si Gazon A; una pentru spectatorii cu bilete la Gazon A si una pentru spectatorii cu locuri la Tribuna Oficiala si Golden Ring). Recomandam accesul dinspre Str. Gh. Titeica, care va fi mai putin aglomerat. In ziua concertului, peste 400 de oameni de ordine vor asigura securitatea si buna desfasurare a evenimentului.

Recomandam spectatorilor sa vina cat mai devreme la concert, pentru a evita aglomeratia. Portile se deschid la ora 18:00. Avand in vedere faptul ca la concert sunt asteptate cateva zeci de mii de persoane, recomandam utilizarea transportului in comun. Variantele pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou – Magistrala 2, Statia Aurel Vlaicu sau Magistrala 1, Statia Stefan cel Mare, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110. Orarul mijloacelor de transport RATB din zona va fi prelungit pana la ora 24:00. In zona nu vor fi locuri de parcare , astfel incat recomandam celor care vor sosi totusi cu autoturisme sa parcheze in zone mai indepartate.

Biletele la pretul de 140 lei – Gazon B, 190 lei – Gazon A, 330 lei – Golden Ring si 590 lei – tribuna VIP (locuri pe scaune) mai pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj , la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu , nr. 56, Bucuresti sau in librariile Humanitas din toata tara.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea