Showbiz

#gey #tapi #doi #traumatizat #adrien brody

Adrien Brody - traumatizat de doi tapi gay

Adrien Brody si-a mai pierdut din entuziasm in ceea ce priveste pasiunea sa pentru animalele de ferma, dupa ce a fost martorul unui viol traumatizant chiar pe proprietatea sa, noteaza contactmusic.com.

Actorul a dezvaluit cum fosta sa prietena l-a convins sa cumpere doua capre pentru a popula un pic ferma pe care o achizitionase in apropiere de New York, dar a fost pacalit, ajungand sa ia in loc de doua capre, doi tapi .

Brody si-a dat seama la un moment dat ca unul din tapi era homosexual, iar celalalt era ingrozit. “Tapul mai mare s-a indragostit de tapul mai mic si a inceput sa-l alerge. A fost traumatizant. Tipau si plangeau in felul lor, iar eu m-am simtit extrem de vinovat, nestiind ce sa fac. Aveam in curte tapi homosexuali”, a explicat actorul din The Pianist.

In cele din urma, Brody a fost nevoit sa renunte la animalele sale. “Este bine cand ai astfel de animale homosexuale sa le lasi libere pentru ca simteam ca le tin captive. Pe langa asta, unul din tapi era evident abuzat de catre celalalt. Asa ca le-am trimis la Sonoma (un comitat in statul California – n.r.)”, a povestit actorul despre despartirea de cei doi tapi …speciali. Acum Adrien Brody se multumeste doar cu cocosi si gaini la ferma sa.

Pe Adrien Brody il puteti vedea de vineri, 28 mai, in cinematografele de la noi, in thriller-ul Giallo .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea