Showbiz

#film #actor #paternitate #copil #jude law

ADN-ul nu minte: Jude Law este tatal copilului Samanthei Burke

Testele de paternitate solicitate de au confirmat faptul ca este tatal copilului nascut de la sfarsitul lunii trecute, informeaza femalefirst.co.uk.
 
Copilul este rezultatul relatiei de scurta durata cu Samantha Burke , un top model cu care a fost impreuna la inceputul lui , in timpul filmarilor la Sherlock Holmes care au avut loc la New York.
 
Law declarase dupa nasterea micutei Sophia ca o va ajuta pe Alexandra sa o creasca. El a tinut sa precizeze ca nu va dori sa o vada pe Sophia decat dupa ce testul ADN va confirma ca este tatal copilului.
 
Potrivit tabloidului britanic News Of The World, avocatii care reprezinta cele doua parti se afla in negocieri. Negocierile vizeaza posibilitatea ca Law sa-si viziteze fiica in curand.
 
Jude Law, in varsta de 36 de ani mai are trei copii cu fosta sotie, Sadie Frost: Rafferty (12 ani), Iris (8 ani) si Rudy (7 ani).
 
Urmareste mai jos trailerul filmului Sherlock Holmes in care joaca si Jude Law:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea