Showbiz

#thailanda #adela popescu #revelion #sarbatori de iarna #monden #alte-genuri #pop

Adela Popescu isi petrece Revelionul in Thailanda

Cantareata si actrita Adela Popescu isi va petrece Sarbatorile de iarna in afara tarii. Adela a ales ca destinatie de vacanta Thailanda, informeaza revista VIP.
 
Actrita din serialul “ Aniela ” va fi insotita de Marius Kalmar, iubitul ei, si de inca un cuplu: Razvan Fodor si Irina.
 
Adela Popescu are de gand ca noaptea dintre ani s-o prinda pe malul oceanului cu un pahar de sampanie in mana. 
 
“Imi doream de mult timp sa ajung in Asia, pentru ca mi se pare un loc plin de savoare. Anul trecut a fost acolo Ioan Isaiu si mi-a povestit cat de minunati sunt oamenii, zona si cat de buna este mancarea. Asa ca, impreuna cu Marius, am decis ca Thailanda va fi destinatia noastra de sarbatori. Vreau sa ma intorc acasa dupa Revelion, sa-mi strang familia si sa mai petrec odata, alaturi de ei, sarbatorile”, a declarat actrita.

Urmareste mai jos videoclipul melodiei “ Dragostea tine cu mine ”,  piesa interpretata de Adela Popescu si inclusa pe coloana sonora a serialului “Aniela”:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea