Showbiz

#pop #monden #adela popescu #casatorie

Adela Popescu a refuzat cererea in casatorie

Adela Popescu inca nu este pregatita sa faca pasul cel mare si sa spuna DA in fata ofiterului starii civile.  Ea a refuzat de curand cererea in casatorie facuta de Marius Kalmar , iubitul ei, scrie revista Star.

Adela a motivat acest gest spunand ca deocamdata este prea devreme pentru a face acest pas. Cei doi vor mai avea ocazia sa aduca in discutie ideea casatoriei, insa abia peste cateva luni. Adela Popescu si Marius Kalmar sunt impreuna de aproape doi ani, fiind unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul autohton.

Intre timp Adela isi vede in continuare de rolul din serialul “Aniela”. In cadrul episodul difuzat la TV pe 11 februarie Adela a fost protagonista unor scene fierbinti care au facut deliciul publicului. Intr-un cadru romantic, la lumina lumanarilor, Aniela (Adela Popescu) si Radu ( Mihai Petre ) au avut parte de magia primei nopti de dragoste.

Iata ce povestea Adela despre aceasta scena: “Momentul primei secvente de dragoste a coincis cu prima revedere dintre cei doi, dupa mult timp. Se presupunea ca ea era plecata la Paris. Aniela este complet uimita pentru ca, desi ii spune lui Radu ce s-a intamplat, el este dispus sa treaca peste tot”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea