Showbiz

#rock #concert #ac/dc #bucuresti #vanzari #bilete

AD/DC la Bucuresti: 7000 de bilete vandute intr-o singura zi!

Peste 7000 de bilete la concertul AC/DC de la Bucuresti s-au vandut chiar din prima zi. Biletele au fost puse in vanzare miercuri, 16 decembrie, la ora 9.00.

Rockerii de la AC/DC vor concerta pe data 16 mai 2010 in Piata Constitutiei din Bucuresti. Pentru acest eveniment au fost puse in vanzare trei categorii de bilete: 127,2 lei – Normal Circle (primele 20.000, apoi pretul creste la 148,4 lei), 265 lei - Golden Circle (in fata scenei) si 477 lei – VIP. 

„Ne asteptam ca in cateva zile sa se epuizeze biletele la categoria Golden Circle, aceastea fiind in numar limitat. De asemenea, credem ca biletele la pret promotional vor se vor epuiza si ele foarte repede”, a declarat Valentim Vasiloiu, directorul executiv Eventim.ro, compania care se ocupa cu comercializarea biletelor.
 
Biletele la concertul AC/DC se distribuie exclusiv prin reteaua Eventim.ro, formata din peste 400 de puncte de vanzare (magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti, librariile Humanitas etc) si online pe eventim.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea