Showbiz

#deces #oscar #un american la paris #spartacus #nina foch #actrita

Actrita Nina Foch a decedat la 84 de ani

Actrita Nina Foch a decedat la varsta de 84 de ani, din cauza unei maladii sanguine de care suferea, a declarat fiul acesteia, doctorul Dirk De Brito, pentru publicatia Los Angeles Times, potrivit telegraph.co.uk.

Nina Foch a debutat in cinematografie cu filmul Wagon Wheels West si a aparut pentru ultima data, in 2007, intr-un episod din serialul politist de televiziune The Closer.

Foch a jucat in pelicule ca Spartacus (1960), alaturi de actorul Kirk Douglas, An American in Paris (1951) sau Mahogany (1975). A fost nominalizata la premiul Oscar pentru rolul sau din filmul Executive Suite (1954).

Nina Foch a predat la Universitatea Southern California School of Cinematic Arts timp de peste 40 de ani, a avut o cariera in cinematografie de mai bine de 60 de ani, a jucat pe Broadway si a aparut in numeroase seriale de televiziune ca: Murder, She Wrote, Hawaii 5-0, L.A. Law and order sau NCIS.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea