Showbiz

#actrita #actor #liev schreiber #baietel #nastere #copil #naomi watts

Actrita Naomi Watts a nascut un baietel

Actrita a dat nastere, sambata aceasta, unui baietel. Acesta este al doilea copil al sau cu actorul , potrivit telegraph.co.uk.

Naomi Watts (40 de ani) si logodnicul ei, actorul Liev Schreiber, mai au un baietel, Alexander Pete Schreiber, de 16 luni.

Liev Schreiber se afla in Los Angeles pentru promovarea celui mai recent film al sau, Defiance, cand a aflat vestea ca logodnica trebuie sa nasca. Acesta s-a intors foarte repede la New York, pentru a fi alaturi de ea.

Actorul a declarat ca Watts l-a pregatit, din punct de vedere psihologic, pe Alexander pentru venirea pe lume a fratelui sau mai mic.

"Il invata cantecelul 'Kiss the baby', cantecel care il indemna pe Alex sa pupe burtica ", a declarat Schreiber pentru accesshollywood.com.

Naomi Watts a fost nominalizata la premiul Oscar pentru "Cea mai buna actrita", in 2004, pentru pelicula 21 Grams, regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailer-ul filmului The Painted Veil, cu Naomi Watts si Liev Schreiber

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea