Showbiz

#hollywood #scandal #actori #cinema #sebastian stan #leigthon meester

Actorul roman Sebastian Stan implicat intr-un scandal sexual la Hollywood

Un nou scandal a izbucnit la Hollywood. De data aceasta, personajele principale sunt Leighton Meester , protagonista din sitcomul Gossip Girl , si prietenul acesteia, actorul roman Sebastian Stan , potrivit thehollywoodgossip.com.

Care este motivul scandalului? Ceva obisnuit prin cetatea filmului: un clipulet "scapat" pe Internet in care cei 2 fac sex.

In varsta de 23 ani, Leighton a reusit pana acum sa-si creeze o aura de „fata la locul ei”, imagine care a fost insa spulberata odata cu lansarea acestui clip. Se pare ca materialul video a fost filmat cu cativa ani in urma si prin presa de scandal se vehiculeaza cum ca, cel care ar fi difuzat pe net respectivele fotografii cu Leighton in ipostaze indecente este chiar Sebastian.

Sebastian Stan este un actor roman, nascut in Constanta. Acesta s-a facut remercat pe scena internationala, prin martie 2007 odata cu rolul din spectacolul broadway -an „Talk Radio”, in regia lui Eric Bogosian. La doar 25 ani, Sebastian a reusit sa puna mana pe un un rol in productia americana Kings ca mai apoi sa joace alaturi de Anne Hathaway in Rachel Getting Married

Urmareste trailer-ul filmului Rachel Getting Married

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea