Showbiz

#twilight #breaking dawn #cullen

Actorii din Twilight raman si in Breaking Dawn

Actorul Kellan Lutz se va intoarce in cea de-a patra parte a francizei care l-a facut celebru, The Twilight Saga: Breaking Dawn , informeaza femalefirst.co.uk.

Zvonurile sustineau ca actorul a refuzat sa mai joace in ultima parte a francizei cu vampiri din cauza sumei de bani care i-a fost oferita, dar acum a fost confirmata vestea ca Lutz va reveni in rolul vampirului Emmett Cullen .

Colega sa de pe platourile de filmare, Ashley Greene – care interpreteaza rolul surorii sale Alice Cullen – se pare ca si-a rezolvat si ea problemele si va intra in peiela vampiritei care poate desena viitorul.

Potrivit zvonurilor, cei doi au cerut mai multi bani daca ultima parte a francizei va fi impartita in doua. Motivul pentru care s-a ales ca Breaking Dawn sa fie impartit in doua este acela de a acoperi cat mai bine povestea dintre Edward Cullen (Robert Pattinson) si Bella Swan (Kristen Stewart).

Ultima parte a seriei Twilight, in care Edward si Bella se vor casatori, va fi lansata in Statele Unite   pe 18 noiembrie 2011.

Urmareste trailer-ul filmului The Twilight Saga: Eclipse

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea