Showbiz

#pop #colaborare #michael jackson #lenny kravitz

A “scapat” pe net duetul Michael Jackson-Lenny Kravitz (AUDIO)

La aproape jumatate de an de la moartea lui Michael Jackson, fanii artistului au ocazia sa asculte un fragment dintr-o colaboare muzicala inedita pe care Michael a avut-o cu Lenny Kravitz . Piesa, intitulata “Another Day” a scapat pe Internet in urma cu doua zile, fiind postata pe Youtube. 

Melodia a fost inregistrata in perioada 1999-2000 si urma sa figureze pe lista de piese de pe “ Invincible ”, discul de studio lansat de Michael Jackson in 2001. Din motive deocamdata necunoscute, “Another Day” nu a fost inclusa pe “Invincible”.

Lenny Kravitz a reusit sa valorifice pana la urma aceasta compozitie, reinregistrand-o in 2004 sub un alt nume (“Storm”) si cu un alt artist (Jay-Z).

Iata ce povestea Lenny Kravitz  in iunie 2009 despre colaborarea cu megastarul: “Am lucrat cu Michael la o piesa care nu a fost lansata si a fost cea mai grozava experienta pe care am avut-o in studio. A fost amuzant . Foarte amuzant si am ras non-stop ”.

Asculta mai jos cele doua variante ale piesei:

“Another day”
 
 
“Storm”


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea