Showbiz

#dance #a.s.i.a. #reuniune #emisiune #happy hour #catalin maruta #inima mea

A.S.I.A. s-a reunit de dragul lui Maruta

A.S.I.A., faimoasa trupa dance romaneasca ce facea furori in urma cu cativa ani, s-a reunit pret de aproape zece minute pe 1 decembrie, in cadrul emisiunii Happy Hour.
 
In spatele acestei “ minuni ” se ascunde acelasi Catalin Maruta, cel care in trecut a reusit performanta de a reuni Andre si  Blondy , alte doua formatii de succes din Romania.

A.S.I.A. s-a aflat in platoul emisiunii in formula in care a debutat:  Anca, Anemona, Irina si Sorana . Aceasta reuniune coincide implinirea a zece ani de la lansarea single-ului “ Inima mea ”, melodia cu care A.S.I.A. a cucerit intreaga Romanie si pe care fetele au nterpretat-o ieri seara in finalul emisiunii lui Catalin Maruta.

Trupa A.S.I.A. a luat fiinta in martie 1999 la initiava Irinei si a producatorului Adrian Ordean. Printre hit-urile lansate de cele de la A.S.I.A. putem aminti: “ Garsoniera ta”, “O iubire de-o vara”, “Da-mi noptile-napoi”, “Suna periculos”, “O cireasa amara”. Grupul s-a destramat in 2005, dupa sase ani de activitate in care A.S.I.A. a suferit numeroase schimbari de componenta.
 
Urmareste mai jos prestatia trupei A.S.I.A. in cadrul emisiunii Happy Hour:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea