Showbiz

#film #actor #deces #nicu constantin

A murit Nicu Constantin

Actorul roman Nicu Constantin a incetat din viata in aceasta dupa-amiaza la Spitalul Clinic Militar de Urgenta din Bucuresti. Decesul a survenit la ora 16.45 in urma unui stop cardio -respirator.

Potrivit declaratiilor lui Ioan Sarbu, directorul spitalului Militar din Capitala, Nicu Constantin a suferit un prim stop cardio-respirator in jurul orei 14, urmat la o distanta de 2 ore de un al 2-lea atac. 

In ciuda incercarilor de resuscitare ale medicilor, care au durat aproape o ora, viata actorului nu a mai putut fi salvata. Nicu Constantin se afla internat in spital din luna mai.

Nicu Constantin s-a nascut la Eforie Sud, pe 31 iulie 1939. Timp de 40 de ani (1960-2000) a fost una dintre marile vedete ale Teatrului de Revista “Constantin Tanase” din Bucuresti, pe scena caruia a urcat de peste 9000 de ori.

Nicu Constantin a fost distribuit in aproximativ 28 de filme, dintre care putem aminti "Vin ciclistii", "Alo, aterizeaza strabunica”, “ Impuscaturi pe portativ”.
 
Nicu Constantin - "Telefonul" 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea