Showbiz

#actor #leslie nielsen #a murit

A murit Leslie Nielsen

Actorul Leslie Nielsen , cunoscut datorita rolurilor sale din comedii precum "Naked Gun" si "Airplane", a incetat din viata duminica intr-un spital din Fort Laurdale, Florida, la varsta de 84 de ani.

John S. Kelly, impresarul actorului a declarat ca Nielsen se internase in urma cu doua saptamani pentru tratarea unei pneumonii, in ultimele doua zile starea actorului inrautatindu-se.

"Suntem indurerati sa anuntam trecerea in nefiinta a indragitului actor Leslie Nielsen , probabil va amintiti de el ca locotenentul Frank Drebin in seria" Naked Gun ". El a avut o cariera de peste 60 de ani in cinema si televiziune," a anuntat John S. Kelly .

Leslie William Nielsen s-a nascut pe 11 februarie 1926, in Regina, Saskatchewan (Canada). Nielsen si-a inceput cariera de actor la finele anilor ’40.  De-a lungul timpului, actorul a aparut in peste 100 de de filme si peste 1.500 de programe de televiziune. Din filmografia sa mai putem aminti: "Forbidden Planet", "Dracula: Dead and Loving It", Mr. Magoo, "Wrongfully Accused".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea