Showbiz

#mont tremblant #statiune #montreal #canada #ski #accident schi #vanessa redgrave #deces #liam neeson #moarte #decedat #natasha richardson

A murit actrita Natasha Richardson

Actrita britanica natasha richardson a murit miercuri, 18 martie, la spitalul Lenox Hill din New York. Actrita a suferit, la inceputul acestei saptamani, un accident de schi in statiunea canadiana Mont Tremblant .

Dupa cazatura de luni, de pe o pista destinata incepatorilor, Natasha Richardson nu a dat semne ca ar fi fost afectata de cazatura. Actrita nu prezenta niciun semn de leziune si se simtea foarte bine, insa medicii au respectat regulile statiunii si au insotit-o pana la hotel.

La scurt timp, Richardson s-a plans de dureri de cap si a fost transportata la Centre Hospitalier Laurentien, iar apoi a fost transferata la spitalul Sacre-Coeur. La aflarea vestii, Liam Neeson a parasit imediat platourile de filmare din Toronto unde lucreaza la cel mai recent film al sau, pentru a fi alaturi de sotia sa.

A doua zi, Neeson a dus-o la spitalul Lenox Hill Hospital din New York, unde a fost intampinat de mama actritei, Vanessa Redgrave, cei doi copii ai lor, Michael (13 ani) si Daniel Jack (12 ani), si restul familiei.

Miercuri seara Natasha Richardson se afla intr-o coma profunda, iar sansele de supravietuire pareau foarte mici. Actrita a intrat intr-o stare critica si a decedat.

Confirmand vestea trista, purtatorul de cuvant al familiei, Alan Nierob, a declarat pentru FemaleFirst, "Liam Neeson, fiii sai si intreaga familie sunt socati si devastati din cauza tragicului deces al iubitei lor Natasha. Sunt recunoscatori pentru sprijinul acordat, pentru dragostea si rugaciunile tuturor si roaga sa le fie respectata intimitatea in aceste momente dificile".

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea