Showbiz

#a murit #actrita #lynn redgrave

A murit actrita Lynn Redgrave

Lynn Redgrave , cunoscuta actrita din familia britanica de actori, a murit duminica la varsta de 67 de ani la resedinta sa din Connecticut, SUA, scrie People.com.

Actrita, sora mai mica a celebrei Vanessa Redgrave, suferea de mai multi ani de cancer la san .

Lynn Redgrave si-a inceput cariera cinematografica in anii ’60 odata cu sora sa, Vanessa, iar in 1966 era nominalizata la Oscar pentru rolul din Georgy Girl. O a doua nominalizare la premiile Academiei Americane de Film a obtinut-o in 1998 pentru rolul menajerei din gods and monsters.

Nascuta la Londra intr-o familie celebra de actori, Lynn a avut la fel de mare succes si in teatru, atat in Marea Britanie, cat si peste ocean. A fost casatorita din 1967 cu regizorul John Clark de care a divortat in 2000. Cei doi au impreuna 3 copii.

In urma cu o luna de zile, fratele mai mare al lui Lynn, actorul Corin Redgrave, a decedat la varsta de 70 de ani la resedinta sa din Londra, iar anul trecut, nepoata actritei, Natasha Richardson (fiica Vanessei) a murit in urma unui accident de ski.

Sursa foto : contactmusic.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea