Showbiz

#stop cardiac #brittany murphy #deces #actrita #film

A murit actrita Brittany Murphy

Actrita americana a incetat din viata, duminica, in urma unui stop cardiac . Brittany Murphy (32 de ani) a fost gasita inconstienta de catre mama sa in baia resedintei sale din Los Angeles.

Actrita se afla in locuinta sotului sau din Los Angeles. Simon Monjack, sotul actritei, a fost cel care a sunat la serviciul de urgenta. Murphy a fost dusa de urgenta la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, dar viata actritei nu a mai putut fi salvata.

Medicii urmeaza sa efectueze o autopsie pentru a stabili cauza exacta a mortii sale. Mama vedetei a declarat la scurt timp dupa pronuntarea decesului ca Brittany suferea de astm si diabet, iar raceala din ultimele zile i-a agravat starea de sanatate.

Brittany Murphy este cunoscuta pentru filme precum 8 Mile, Sin City, Just Married sau Girl, interrupted, iar in 2010 urma sa apara in The Expendables , pelicula regizata de Sylvester Stallone.
 
Actrita a avut in 2002 o relatie cu Ashton Kutcher, actualul sot al lui Demi Moore. In mai 2007 Brittany Murphy s-a casatorit in secret cu scenaristul britanic Simon Monjack.
 
Urmareste mai jos trailerul filmului 8 Mile, in care Brittany Murphy a aparut alaturi de celebru rapper Eminem:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea