Showbiz

#film #actor #deces #toni tecuceanu

A murit actorul Toni Tecuceanu

, actorul de la emisiunea TV “ Cronica Carcotasilor ”, a incetat din viata in aceasta dimineata in urma unei complicatii la plamani, acesta fiind diagnosticat cu gripa porcina inca din Ajunul Craciunului .

Toni Tecuceanu (37 de ani) fusese internat inainte de Craciun in stare foarte grava la Spitalul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala. Plamanii acestuia au fost afectati in proportie de 85% si a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor.

Toni Tecuceanu s-a nascut pe 13 ianuarie 1972. Inainte de a deveni actor a participat la misiuni de mentinere a pacii sub comanda Organizatiei Natiunilor Unite. 

In 2006 a fost premiat la la Gala Tanarului Actor - HOP, castigand la categoria “cel mai bun actor”, pentru rolul Lomeier din spectacolul de teatru "Noapte araba".

Toni a jucat rolul unui militian in pelicula Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarasi, frumoasa e viata, care a rulat pe marile ecrane din Romania in toamna anului trecut.

Toni Tecuceanu a facut parte timp de trei ani din echipa "Cronicii Carcotasilor", emisiune realizata de Serban Huidu si Mihai Gainusa , parodiind personaje ca Adrian Nastase si Gigi Becali.
 
Urmareste mai jos trailerul Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarasi, frumoasa e viata:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea