Showbiz

#angelina jolie #michael winterbottom #a mighty heart #cinema union

A Mighty Heart, filmul politic la saptamanii la Union

o alege pe Angelina Jolie pentru rolul principal din A Mighty Heart (SUA, 2007), filmul politic de marti, 18 noiembrie, ora 20:00 la Cinema Union , reluat miercuri, 19 noiembrie , de la 17:30.  

Controversata pelicula e bazata pe fapte reale, ea urmarind povestea jurnalistului Danny Pearl (Dan Futterman), seful biroului Asia de sud al Wall Street Journal, disparut in Pakistan pe 23 ianuarie 2002, in timpul ce realiza o ancheta in legatura cu afacerile lui Richard Reid, urmarit de Interpol pentru terorism.

Sotia acestuia, Mariane (Angelina Jolie), si ea jurnalist de investigatie , porneste o campanile de mari proportii in cautarea lui Pearl, in care se vor mobiliza atat serviciul secret pakistanez si surse din interiorul celulelor teroriste din zona, cat si FBI-ul, militarii americani si redactia de investigatii a Wall Street Journal.

A Mighty Heart plaseaza o poveste de dragoste in centrul unui univers in care problemele “fierbinti” ale omenirii acestor ani, cu care de regula oamenii stau la curent prin buletinele de stiri, reprezinta probleme de zi cu zi, acute, imediate si stringente.

Intr-o lume fara buni si rai, cautarea adevarului e o sarcina riscanta, care duce, de multe ori, la pierzanie, asa cum o dovedesc mortile celor 230 de jurnalisti ucisi de la disparitia lui Pearl pana la data premierei filmului lui Winterbottom, in 2007.  

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului A Mighty Heart

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea