Showbiz

#alte-genuri #rock #pop #electro #dance

A mai ramas o zi pana la startul B’Estfest

Pregatirile pentru editia de anul acesta a festivalului B’Estfest au intrat pe ultima suta de metri.

foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video. In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiind recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente. De asemenea, publicul este sfatuit sa vina fara bagaje, genti voluminoase sau alte lucruri de valoare, locatia nefiind prevazuta cu un spatiu de depozitare securizat.
 
B’Estfest  se va desfasura in perioada 1-5 iulie, in aer liber, in cadrul complexului Romexpo. Line-up-ul festivalului include peste 30 de artisti, printre care The KillersMoby, Motorhead, OrbitalFranz FerdinandSantana si Manowar. Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi (130 lei pana pe 30 iunie), cele pentru Aftershock (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta. In zilele festivalului, la casele de bilete de la Poarta A vor fi disponibile bilete de o zi (1, 2, 3 sau 4 iulie), la pretul de 150 lei, si abonamente de trei zile  (2, 3 si 4 iulie), la pretul de 300 lei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea