Showbiz

#automobil #laptop #furt #blues #a.g. weinberger #monden #alte-genuri

A.G. Weinberger, jefuit ziua in amiaza-mare

A.G. Weinberger , cel care este considerat cel mai valoros cantaret de blues din Romania, a fost jefuit sambata de obiecte pe care artistul le considera “toata averea sa”, informeaza ziarul Gardianul .

Masina lui Weinberger a fost sparta in timpul zilei, din autoturism fiindu-i sustrase laptop -ul, stick-urile de memorie, rucsacul, iPod-ul gravat cu numele sau precum si alte obiecte de valoare . 

“Mi-au furat tot, chiar inainte de tuneu. Pe laptop aveam toata munca mea de-a viata. Nu mi-a mai ramas nimic, nici o piesa, nici un proiect, nici o poza, nici macar actele firmei… Decat sa o iau de la capat, cu doar cateva zile inainte de turneul national pe care il pregatim”, a declarat Weinberger.

Artistul va merge la Politie pentru a sta de vorba cu anchetatorii si a le oferi declatii referitoare la incidentul de sambata.A.G. Weinberger este hotarat sa incerce sa-si recupereze laptopul. El spune ca va oferi drept recompensa un laptop nou in schimbul informatiilor importante ce se aflau pe hard disk-ul laptopului furat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea