Showbiz

#nine #musical #fergie #rob marshall #film #trailer

A aparut trailerul musical-ului "Nine"

Dupa o lunga asteptare putem vedea primul trailer al unuia dintre cele mai asteptate filme ale anului 2009: musical-ul Nine , in regia lui Rob Marshall .

Nine are o distributie de cinci stele (Daniel Day-Lewis, Nicole Kidman, Judi Dench, Penelope Cruz, Kate Hudson, Marion Cotillard si Sophia Loren), iar din trailer ne putem da seama ca pelicula lui Marshall are toate sansele sa egaleze celebrele Moulin Rouge sau Chicago.

Filmul este ecranizarea unui celebru musical de pe Broadway, lansat in 1982 si inspirat, la randul sau, din faimosul 8 ½ al regizorului Federico Fellini. Nine spune povestea unui regizor care trebuie sa faca fata unei crize a varstei de mijloc, dar si femeilor care graviteaza in jurul sau: mama, sotia, amanta, muza sau o jurnalista americana.

Urmareste trailerul filmului Nine pe fundalul melodiei Be Italian interpretata de Fergie care joaca in productie rolul unei prostituate.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea