Showbiz

7 filme romanesti la Bucharest Film Festival

Bucharest Film Festival debuteaza sambata, 28 iunie si va da ocazia de a viziona filme europene si nu numai, pana pe 6 iulie.

Filmele (Plictis) si Inspiratie/ The Inspiration de , Nu te supara, dar... de si Valuri de de Raul de la Fuente, Harkaitz Mnez. de San Vicente, Igor Otxoa, (2006, Spania, 86 minute)

Their Helicopter/ Elicopterul de Salome Jashi (2006, MareaBritanie/Georgia, 22 minute)

Alexandra de , Razvan Radulescu (2008, Romania, 27 minute)

O foarte scurta trilogie despre singuratate / A Very Small Trilogy on Loneliness de Bogdan George Apetri (2006, Romania, 7 minute);

Vineri in jur de 11/ Friday Around 11 de Iulia Rugina (2006, Romania, 17 minute)

Sta ja znam o ljubavi/ Ce stiu eu despre dragoste de Sejla Kameric si Timur Makarevic (2007, Bosnia-Hertegovina /Slovenia)

Pe langa sectiunea competitionala, festivalul mai include trei sectiuni dedicate cinematografiei indiene, filmelor europene premiate recent la marile festivaluri europene (Europa) si filmelor realizate in tarile din bazinul Marii Negre (CineMareaNeagra).

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea