Showbiz

50 Cent va juca alaturi de Val Kilmer si Sharon Stone

Val Kilmer, 50 Cent, Sharon Stone , Dylan McDermott si Brian Presley tin capul de afis al noii drame politiste, Streets of Blood, in regia lui Charles Winkler.


Filmul se concentreaza pe relatia dintre doi politisti care se confrunta cu un val de delicte in New Orleans-ul distrus de uraganul Katrina , si este o adaptare a unei povesti de Eugene Hess si Dennis Fanning. Filmarile, care se vor desfasura pe o perioada de opt saptamani, vor demara pe 8 mai in New Orleans.

Rapperul 50 Cent, unul din personajele principale din Streets of Blood, a fost nevoit sa piarda cateva kilograme si sa-si lase parul sa creasca pentru rolul unuia din cei doi politisti. Rapper-ul devenit actor, pe numele sau adevarat, Curtis Jackson, si-a facut debutul pe marile ecrane in 2005, in filmul Get Rich or Die Tryin’, aparand apoi in Home of the Brave (2006).

Anul acesta va ajunge din nou in cinematografe cu Righteous Kill , tot o drama politista unde joaca alaturi de Al Pacino, Robert de Niro, John Leguizamo, Carla Cugino si Donnie Wahlberg.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea