Showbiz

#rol #foto #nerecunoscut #slabit #50 cent

50 Cent - slabit si de nerecunoscut pentru un rol (FOTO)

rapperul 50 cent tine sa demonstreaza foarte serios in ceea ce priveste cariera de actor si se dedica filmului asa cum se dedica si muzicii.

Potrivit The Huffington Post, pentru noul film in care va juca, Curtis Jackson alias 50 Cent  s-a transformat atat de mult, incat abia mai este recunoscut dupa ce a dat jos aproape un sfert din greutatea sa.

50 cent

Rapperul a slabit in doar 9 saptamani 25 de kilograme, ajungand o umbra a cantaretului plin de muschi, imagine cu care ne obisnuise. Rapperul a reusit sa slabeasca atat de repede cu ajutorul unei diete bazata numai pe consumul de lichide.

50 cent

In Things Fall Apart, 50 Cent interpreteaza rolul unui promitator jucator de fotbal american , a carui cariera este intrerupta repede cand afla ca este bolnav de cancer. Filmul se afla deocamdata in pre-productie si nu se cunoaste data la care va fi lansat. Regia este semnata de Mario Van Peebles, iar scenariul a fost scris in colaborare de 50 Cent si Brian A. Miller.

Credit foto : huffingtonpost.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea