Showbiz

#50 cent #casa de productie #filme #nicolas cage #box

50 Cent face box cu Nicolas Cage

Rapperul 50 Cent, care detine deja o linie vestimentara si un studio de inregistrari , si-a lansat recent si o casa de productie de filme, Cheetah Vision. Iar primul proiect cinematografic va fi un film cu Nicolas Cage , informeaza Variety.

50 Cent a facut public proiectul intitulat The Dance in cadrul Festivalulu de Film de la Sundance, care se desfasoara in aceasta perioada in Utah (SUA). Filmul este adaptarea povestii adevarate a pugilistului Billy Roth, cunoscut ca 'The Kid', care timp de 40 de ani i-a invatat box pe detinutii din inchisorile din Louisiana.

Nicolas Cage va juca rolul lui Billy Roth, iar 50 Cent, pe numele sau adevarat Curtis Jackson, va interpreta un condamnat pe viata in care antrenorul vede un posibil campion la box.

In ciuda crizei financiare, rapperul este increzator ca va avea succes si in filme, el achizitionand deja, prin intermediul casei sale de productie, opt scenarii. “Nu cred ca ma va afecta la fel de mult ca pe altii, pentru ca sunt in stare sa finantez cu bani proprii proiectele in care cred”, a spus 50 Cent.

Urmareste trailerul filmului Righteous Kill in care joaca 50 Cent.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea