Showbiz

#dance #3rei sud est #3se #zvon #stire #despartire #monden #muzica #laurentiu duta

3rei Sud Est nu se despart

Fanii uneia dintre cele mai longevive formatii dance autohtone, 3rei Sud Est , au trecut ieri prin mari incercari, la aflarea vestii ca trupa favorita se desparte. Zvonurile au fost insa, infirmate de membrii grupului.

Toata tevatura cu despartirea trupei a pornit de la o declaratie facuta de Catalin Maruta, marti seara, in emisiunea sa, Happy Hour, cand i-a avut ca invitati pe membrii 3rei Sud Est.

Imediat ce Maruta a declarat ca trupa se desparte, cotidianele, cat si publicatiile online, au preluat stirea. Lucrurile nu stau insa asa. Sunat de cei de la Bestmusic , managerul formatiei a infirmat zvonurile: "Nici vorba de despartire. S-a spus in fiecare an acest lucru, dar nu a fost adevarat", a declarat Marius Mates pentru publicatia online.

Ideea despartirii a pornit de la decizia lui Laurentiu Duta de a incepe o cariera solo. Mihai Budeanu , colegul sau, a explicat cum stau de fapt lucrurile. „Nu este adevarat! Proiectele trupei continua, chiar de curind, am discutat cu baietii. Intr-adevar, Laurentiu va lansa un album solo, dar acest lucru nu va afecta cu nimic imaginea trupei! Si eu am avut proiectul meu solo si nu s-a intimplat nimic, cind avem un proiect solo, intii discutam, ca intr-o familie. Fanii nu trebuie sa isi faca probleme, 3rei Sud Est va ramine in continuare!”, a precizat Mihai, citat de cotidianul constantean Telegraf.

3rei Sud Est este prima trupa cu un videoclip la Atomic TV . Piesa pentru care a fost realizat clipul s-a intitulat „3rei Sud Est” si s-a bucurat de un real succes in randul publicului. Pe parcursul celor 11 ani de cariera muzicala, 3SE a lansat hit, dupa hit, printre care amintim „Ai plecat”, „Vorbele dor”, „Amintirile” si „Imi plac ochii tai”.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea