Showbiz

#cantareata #pop #muzica #britney spears

"3" - cifra norocoasa a lui Britney Spears (audio)

Britney Spears a lansat un nou single. Acesta se intituleaza simplu „3” si va fi inclus pe albumul Best of „The Singles Collection ”.

Lansarea a avut loc ieri dimineata, 29 septembrie, la postul de radio Z100. Melodia a fost realizata in colaborare cu Max Martin, cu care Britney a mai lucrat pentru piesele „Baby One More Time”, „Oops...I Did It Again” si „ If U Seek Amy ”.

Albumul Best of pe care il pregateste Spears va avea lansarea oficiala pe 24 noiembrie. Jive Records, casa de discuri a artistei, scoate acest material discografic pentru a marca cei 10 ani de la debutul lui Britney pe scena muzicala.

„The Singles Collection” va fi alcatuit din 29 de single-uri printre care se va regasi si „3”. Pachetul muzical va fi disponibil in varianta standard, dar si intr-un box set special care va include DVD, booklet si explicatii amuzante despre fiecare melodie in parte.

Asculta"3", noul single semnat Britney Spears

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea