Showbiz

#2012 #blockbuster #incasari #box office

2012 a incasat 225 de milioane de dolari in doar trei zile

Cel mai recent blockbuster semnat , 2012, a fost lansat vineri, 13 noiembrie, in toata lumea si in doar trei zile de rulare a ingenuncheat orice concurenta, obtinand incasari de 225 milioane de dolari la nivel mondial, arata uk.eonline.com.

2012 a avut incasari de peste 65 de milioane de dolari numai in SUA, fiind cel mai mare succes comercial din 2009 dupa Transformers 2. Filmul spune povestea lui Jackson Curtis (John Cusack), un scriitor ratat si separat de sotie, care incearca sa-si salveze familia de apocalipsa .

Pe locul al doilea in box-office-ul de peste ocean s-a clasat A Christmas Carol, care nu a reusit in doua saptamani pe ecranele din SUA ce a reusit 2012 in doar 3 zile, adica sa stranga mai mult de 63 de milioane de dolari. Daca 2012 si-a scos deja din incasari bani investiti in realizarea lui, nu se poate spune acelasi lucru despre animatia A Christmas Carol.

The Men Who Stare at Goats a ramas pe pozitia a treia a box-office-ului american, in timp ce marea surpriza in clasamentul incasarilor de la sfarsitul saptamanii trecute o constituie filmul independent Precious, despre o adolescenta obeza si abuzata, care incearca sa se intregreze la scoala. Filmul regizat de Lee Daniels si promovat de Oprah a strans in cele doua saptamani de rulare aproape 9 milioane de dolari .

Pe locul cinci in box-office-ul american a coborat This Is It, care dupa trei saptamani in cinematografele americane a obtinut peste 68 de milioane de dolari, depasind suma de 220 de milioane la nivel international.

Urmareste trailerul filmului 2012:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea