Showbiz

#celebritati #twitter #mesaje #ashton kutcher #retea de socializare

20 de celebritati de urmarit pe Twitter (Partea 1)

Retelele de socializare au luat amploare, iar site-ul de microblogging Twitter a prins foarte bine si printre utilizatorii romani de servicii de internet pe mobil. Pentru dependentii de acest tip de comunicare, dar si pentru cei foarte interesati sa afle/vada in timp real ce fac vedetele, unde se afla, ce mananca sau cu cine se intalnesc, Empire Online a propus un mini-ghid al celor mai interesante personalitati, celebritati, vedete de urmarit pe Twitter.

lynch1.    David Lynch (@DAVID_LYNCH)

Cine este?

Regizorul unor filme cult, la fel de ciudate ca si el ar zice unii, precum Blue Velvet, Wild at Heart, mulholland drive si Twin Peaks. Uneori este prins cu meditatia transcedentala si pasiunea sa pentru…vaci.

Ce pune pe Twitter?

O colectie de mesaje fara rost cu tenta surealista pana la detalii despre hobby-urile sale de weekend.

 “In weekend-ul asta voi incerca sa aflu daca sunt conectat la Luna.”

Posibilitatea de a-ti raspunde la mesaje:

Nu este prea mare. Este obsedat sa afle cum isi petrec altii weekend-ul, asa ca uneori pune intrebari, dar nu se grabeste sa si raspunda.

2.    Jason Bateman (@batemanjason) bateman

Cine este?
Unul dintre cei mai in voga actori de comedie de la Hollywood. L-ai vazut in filme ca Juno, Hankcock, Up in the Air si in serialul Arrested Development.

Ce pune pe Twitter?
Desi pasionat de gadget-uri (la lansarea lui Iphone 4 a fost surprins de paparazzi la coada din fata unui magazin Apple), Bateman este incepator intr-ale Twitter-ului, dar se trateaza rapid.
 “Inregistrez voci pentru reclame la Verizon. Aproape mi-am inghitit limba de 2 ori.”

Posibilitatea de a-ti raspunde la mesaje:
Deocamdata nici una, dar, cine stie, poate dupa ce se imprieteneste cu noul sau Iphone 4 si cu tainele microblogging-ul, s-ar putea sa fie dispus sa raspunda.

banks3.    Elizabeth Banks (@ElizabethBanks)

Cine este?
Vedeta unor filme precum Catch Me If You Can, W., Slither sau Zack and Miri Make a Porno.

Ce pune pe Twitter?
Poze de la filmari, fotografii surprinse in culisele unor evenimente la care participa, ce filme a vazut recent, etc.  In aceasta vara a fost foarte activa pe frontul twit-urilor despre Cupa Mondiala. Unul dintre prietenii cu care vorbeste des pe Twitter este actorul Nathan Fillion.
“Replica din film: Nu se poate, nu se poate sa fi iesit din mine. Cum ajung acasa o pocnesc pe maica-ta in fata.”

Posibilitatea de a-ti raspunde la mesaje:
Uneori, dar in majoritatea datilor se converseaza cu persoane pe care chiar le cunoaste.

4.    Joseph Gordon-Levitt (@hitRECordJoe)gordon-levitt

Cine este?
Sigur l-ai vazut in serialul A treia planeta de la soare. De atunci a mai crescut si a jucat in 10 Things I Hate About You , 500 Days of Summer, G.I. Joe: The Rise of Cobra si, mai nou, in Inception-ul lui Nolan. Tips: e mai destept si mai cool decat orice…crede el.

Ce pune pe Twitter?
Este unul dintre putinii actori sincer pasionati de filme, asa ca despre asta posteaza. Recent a postat si poze cu antebratul plin de sange ca urmare a unui accident de la filmari (l-a luat un taxi pe capota in timp ce alerga cu bicicleta prin traficul din New York).
 “Au cinema! Sa vad Shutter Island, Ghost Writer sau A Prophet?”

Posibilitatea de a-ti raspunde la mesaje:
Da retweet la mesajele care i se pare inteligente si amuzante, dar altfel nu prea baga lumea in seama. Sincer, nimeni nu e indeajuns de cool pentru el.

mintz-plasse5.     Christopher Mintz-Plasse (@MintzPlasse)

Cine este?
Pustiul enervant, sasait si agitat din comediile Superbad, Role Models si Kick-Ass. Este un tocilar foarte chic una dintre cele mai prietenoase celebritati cu care puteti vorbi pe Twitter.

Ce pune pe Twitter?
Mesaje laconice , entuziasmari despre viata in general si despre cat e de “greu” sa fii vedeta.
 “Car un dulap. “Esti faimos? Nahh, un tip faimos nu are chestii d-astea”. Tipul pleaca. Super.

Posibilitatea de a-ti raspunde la mesaje:
Aproape intotdeauna, Chris este foarte sociabil.

6.    Kevin Spacey (@KevinSpacey)spacey

Cine este?
Castigator a doua premii Oscar pentru The Usual Suspects si American Beauty.  A mai jucat in L.A. Confidential si, recent, in The Who Stare at Goats. In ultima vreme a dat faima de la Hollywood pentru teatru. Ill gasiti mai mult la Londra unde se ocupa de Teatrul The Old Vic.

Ce pune pe Twitter?
Ce face si cu se ocupa la The Old Vic. Uneori mai dezminte si cateva zvonuri.
 “A fost super intalnirea cu Kate Moss de saptamana trecuta, dar nu stiu de unde a aparut povestea ca va juca la Old Vic. Nu e adevarat!”

Posibilitatea de a-ti raspunde la mesaje:
In mod surprinzator, destul de ridicata. Interactioneaza destul de des cu fanii.

norton7.    Edward Norton (@EdwardNorton)

Cine este?
Actor foarte talentat pe care sigur l-ai vazut in American History X, Fight Club si The Incredible Hulk. Este, de asemenea, foarte implicat in problem de mediu sau sociale si isi petrece mare parte din timpul liber promovand tot felul de campanii pentru a face lumea mai buna. Frumos din partea lui.

Ce pune pe Twitter?
Noutati despre campanile caritabile. In ultima vreme este foarte interesat de mancarea sanatoasa.
“Am tot citit despre canepa. Este un aliment super. Incredibil. Este mai buna decat soia. Am incercat deja cele mai multe tipuri de lapte de canepa. Tempt mi-a placut cel mai mult. Ce parere aveti?”

Posibilitatea de a-ti raspunde la mesaje:
E prea ocupat cu strangerile de fonduri, dar, totusi, daca va pricepeti la feluri de mancare din canepa, s-ar putea sa raspunda.

8.    Jon Favreau (@Jon_Favreau)favreau

Cine este?
De felul lui actor, Favreau s-a orientat spre cariera de regizor in ultimii ani. A facut cateva filme modeste  ca Iron Man, Iron Man 2 sau Elf.

Ce pune pe Twitter?
Informatii zilnice de la filmari, date despre productiile la care lucreaza, ce filme vizioneaza si ce vedete zareste pe la Hollywood.
“Am vazut Empire Strikes Back sip e Harrison Ford la conferinta de presa. Am stat langa tanarul Obi Wan. Ce noapte!”

Posibilitatea de a-ti raspunde:
Hmm, ia-ti gandul.

9.    Edgar Wright (@edgarwright)

wrightCine este?
Unul dintre cei mai cool tineri regizori britanici. Si-a pus semnatura pe Spaced, Shaun of the Dead, Hot Fuzz si, mai nou, Scott Pilgrim vs. The World .

Ce pune pe Twitter?
In majoritatea timpului posteaza despre filmele si muzica preferate, dar ne tine la curent si cu statusul proiectelor la care lucreaza.
“La un moment dat, inainte de a fi lansat sper, vom termina si Scott Pilgrim.”

Posibilitatea de a-ti raspunde:
Foarte mare. Este abordabil si foarte prietenos cu fanii.

10.    Ashton Kutcher (@aplusk)

Cine este? ashton kutcher
Cand inca lumea se intreba ce este Twitter, jumtatea semnificativa a lui Demi Moore, era deja expert in misterele (pe atunci) ale microblogging-ului. Este vedeta unor comedii ca Dude, Where’s My Car?, Killers, Vanlentine’s Day, dar si a emisiunii Punk’s de la MTV.

Ce pune pe Twitter?
Absolut orice ii trece prin cap.
“M-am trezit la pranz, am mancat 2 biscuiti si un milkshake, m-am jucat pacman pe pagina de Google. Cred ca ma transform intr-un pusti de 15 ani.”
Sau inca nu s-a maturizat, putem spune. Uneori mai arunca pe Twitter instantanee cu posteriorul sotiei sale. Bine ca Demi nu se supara.

Posibilitatea de a-ti raspunde:
Inainte sa fie detronat de Britney Spears si Lady GaGa, era cea mai popular vedeta de pe Twitter. Cum numarul de followeri a depasit de mult cifra de 5 milioane, banuim ca va fi destul de greu sa primesti un raspuns de la Ashton.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea