Showbiz

#show #parcul izvor #muzica #pret #bilet #28 august #bucuresti #concert #madonna #pop

2.250 lei, biletul "premium" la Madonna

Pregatirile pentru concertul Madonnei la Bucuresti sunt in toi. Si cum se preconizeaza a fi evenimentul muzical al anului, ofertele din ce in ce mai extravagante pentru un loc in fata isi fac simtita prezenta. De exemplu, ce ziceti de un bilet in valoare de 2.250 lei?

Da, ati auzit bine. Pentru fanii infocati ai reginei pop, un loc „premium” plus acces in zona si in cortul VIP, precum si un cadou exclusiv al turneului costa nu mai putin de 2.250 lei.

Aceste oferte de lux sunt disponibile numai prin comenzi telefonice sau e-mail.

Pentru „pamanteni” insa exista si tichete la preturi mai accesibile. Astfel, cei ce doresc sa ia parte la mega-show-ul din parcul Izvor , de pe 26 august, pot achizitiona bilete la preturi cumprinse intre 800 si 120 lei: 800 de lei - tribuna VIP, 600 de lei - Golden Bar (in fata scenei), 160 de lei - gazon A, 120 de lei - gazon C.

Invitatul special al Madonnei, in concertul din capitala, este nimeni altul decat DJ Paul Oakenfold , cel care deschide toate show-urile din cadrul turneului „Sticky & Sweet”.

Show-ul Madonnei din Parcul Izvor va tine 2 ore si este organizat in 4 parti, astfel: „The Pimp”, un omagiu adus anilor 20 si stilului „gangsta pimp”, „ Old School ”, unde Madonna revine la stilul anilor `80, o sectiune dedicata muzicii si dansului din folclorul balcanic si sectiunea „Rave”.

Pentru acest concert, Madonna va purta costumatii realizate de 36 de designeri. In repertoriu vor intra atat piese din noul album al artistei, „ Hard Candy ”, precum si alte hit-uri ca „Vogue”, „Hung Up” si „Ray of Light”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea