Showbiz

17, o poveste despre destin

Luni, 17 martie, ora 15.00 la Movieplex Plaza Romania a avut loc lansarea primului serial TV, prime time series, produs in Romania, 17 – o poveste despre destin, (producator Mugur Mihaescu, regizor Theodor Halacu-Nicon). In rolurile principale: Daniela Nane, Gelu Nitu, Andrei Finti si Cosmina Pasarin .

Incepand cu 23 martie, in fiecare duminica, la ora 22.00, Prima TV va difuza serialului 17 – o poveste despre destin. Serialul este filmat cu tehnologie de inalta definitie (FullHD). Din distributie fac parte printre altii, Daniela Nane, Gelu Nitu, Andrei Finti si Cosmina Pasarin.

17 este povestea tulburatoare a unei tinere, a unei drame despre un destin, varsta adolescentei, iubire, speranta, dependenta fizica si emotionala, abuz si obsesie. Rolul principal, Didi, i-a revenit Letitiei Vladescu. 17este o poveste care trebuia spusa, este un film pe care adolescentii ar trebui sa-l urmareasca alaturi de parinti, caci este inspirat din viata.

Regizorul unui nou serial romanesc

Theodor Halacu-Nicon a inceput sa se afirme in lumea artistica in calitate de pictor iar filmul a fost pentru el o a doua modalitate de expresie. A fost artist plastic si a avut cateva expozitii in Europa. Intre timp a imbratisat si fotografia apoi regia de film .

A lucrat cu cineasti importanti, precum Costa Gavras si Luc Besson, si a regizat printre altele Trei frati de belea, Poveste de cartier, Radeti cu oameni ca noi, Baieti buni (unele episdoade).

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea