Showbiz

#16 mai 2009 #bucuresti #romania #concert #bilete #preturi #depeche mode #pop #electro

100 lei, cel mai ieftin bilet la concertul Depeche Mode

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Bucuresti vor avea preturile cuprinse intre 100 si 360 lei. Vor exista 4 categorii de bilete: 100, 120,190 lei, 360 lei( bilete VIP).

Biletele se vor pune in vanzare in data de 27 octombrie, in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro.

In perioada 20-27 octombrie, doar membrii fan-club-ului Depeche Mode vor putea achizitiona in avans bilete, de pe www.myticket.ro.

“ Tour of the Universe ” debuteaza la Tel Aviv

Show-ulDepeche Mode de la Bucuresti urmeaza sa aiba loc pe 16 mai 2009 , in Parcul Izvor. Concertul face parte din turneul“Tour of the Universe”, ce va debuta pe 10 mai la Tel Aviv ( Israel).

Printre tarile incluse pana acum in acest turneu se numara Grecia, Turcia, Bulgaria, Serbia, Croatia, Polonia, Letonia, Lituania, Marea Britanie,Germania,Italia, Belgia, Slovacia, Ungaria, Republica Ceha , Franta, Danemarca, Norvegia, Suedia si Portugalia.

Depeche Mode se afla deja la al 2-lea concert in Romania. Britanicii au mai concertat la Bucuresti pe 23 iunie 2006, Stadionul National “Lia Manoliu”. Onoarea de a deschide concertul britanicilor a revenit atunci trupelor Suie Paparude siSistem.

 


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea