Showbiz

#muzica #pret #bilet #septembrie #sala polivalenta #bucuresti #concert #anastacia #pop

100 lei - cel mai ieftin bilet la Anastacia

Anastacia va concerta pe 1 septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Biletele pentru show-ul sustinut de cantareata variaza in functie de pozitia ocupata in sala. Cele mai ieftine tichete costa 100 lei, celelalte categorii de preturi fiind 150, 200, 300 si 400 lei.

Biletele pot fi procurate online de pe site-ul bilete.ro, urmand a fi livrate dupa data de 15 iunie. Concertul de la Bucuresti incepe la ora 20.00 si face parte dintr-un turneu mondial al cantaretei, care va debuta pe 4 iunie.

In cadrul acestui turneu, Anastacia va mai canta in locuri precum St. Petersburg, Helsinki, Stockholm, Danemarca – Soenderborg, Antwerp, Amsterdam, Baden Baden, Hamburg, Dusseldorf, Frankfurt, Munchen, Londra, Cardiff, Birmingham, Irlanda, Manchester, Zurich, Verona, Lucca, Taormina, Roma, Graz, Praga, Madrid, Valencia, Guimares, Moscova, Bratislava , Luxemburg, Lisabona.

Dupa o perioada de absenta, Anastacia s-a intors in atentia reflectoarelor cu un nou sound, dar si un nou look si o noua casa de discuri. Vocea puternica insa, care i-a adus pana acum vanzari de peste 17 milioane de copii in Europa si Australia, i-a ramas aceeasi.

"Daca un lucru nu inspira putina teama, este probabil mult prea sigur pentru mine. Imi place ca oamenii nu ma mai recunosc acum. De-abia atunci cand incep sa cant, oamenii isi dau seama cine sunt. Este amuzant sa pun totul cap la cap si pana la urma sa redescopar si eu cine sunt. Sunt bucuroasa pentru ca am si prin aceasta schimbare de look sentimentul ca o iau de la capat", declara Anastacia.

Anastacia - Sick and Tired

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea