Showbiz

#on-demand #online #filme gratis #youtube

YouTube va oferi filme gratis in sistem on-demand

YouTube a confirmat planurile de a lansa un serviciu de vizionare gratuita de filme la cerere, dupa ce a incheiat o serie de parteneriate cu cateva studiouri din SUA si Marea Britanie, scrie digitalspy.co.uk.

Google, compania care detine site-ul YouTube, a incheiat parteneriate cu Lionsgate, MGM si Sony Pictures pentru a pune la dispozitia internautilor 400 de filme gratuite pe canalul YouTube Movies.

Astfel, utilizatorii vor avea posibilitatea de a viziona la cerere, gratuit, o serie de filme clasice , precum Buena Vista Social Club , The Clan of the Cave Bear sau filme indiene.

De asemenea, YouTube a incheiat un parteneriat si cu site-ul britanic de video on-demand Blinkbox, obtinand drepturile de difuzare a inca 165 de pelicule. Internautii vor avea ocazia sa vada gratis filme ca Hotel New Hampshire cu Jodie Foster sau Dark Side of the Sun cu Brad Pitt.

Noile parteneriate vin ca urmare a succesului inregistrat in ianuarie anul acesta de o intelegere intre YouTube si Sundance Film Festival prin care filmele difuzate in cadrul evenimentului puteau fi “inchiriate” online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea