Showbiz

#whitney houston #album #lansare

Whitney Houston lanseaza un album nou

Diva Pop, Whitney Houston va lansa un nou album in luna septembrie a acestui an, relateaza Reuters. Materialul este primul dupa o pauza de sapte ani, iar producatorii declara ca acest album va marca revenirea talentatei artiste.

De la debutul sau in industria muzicii, in 1985, Whitney Houston a vandut peste 170 de milioane de albume, single-uri si videoclipuri in intreaga lume.

Crescuta in spiritul cantaretilor de gospel din Statele Unite, Whitney Houston a cucerit lumea cu melodii precum How Will I Know, Greatest Love of All sau I Will Always Love You, de pe coloana sonora a filmului The Bodyguard, in care a si jucat.

Whitney Houston, in varsta de 45 de ani, este una dintre cele mai premiate artiste ale tuturor timpurilor, cu peste 400 de premii. In ultimii ani insa, artista a tinut prima pagina a tabloidelor prin problemele din viata personala, internarea intr-o clinica de dezalcoolizare si divortul de sotul sau, Bobby Brown.

Cea mai recenta aparitie publica a divei a fost in februarie, la petrecrea Premiilor Grammy. Gazda petrecerii, Clive Davis, a declarat ca Whitney este pregatita sa revina in lumina reflectoarelor.

In prezent, Whitney lucreaza la noul sau album, care va fi lansat pe 1 septembrie 2009 .

Whitney Houston- I will always love you :

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea