Showbiz

#victoria beckham #crema # crema antivergeturi

Victoria Beckham a dat mii de lire pentru creme antivergeturi

Victoria Beckham vrea sa-si refaca silueta cat mai repede, dupa ce, saptamana trecuta, a devenit mama pentru a patra oara. Astfel, imediat dupa nastere, ea si-a trimis asistentii sa-i cumpere creme de lux impotriva vergeturilor in valoare de circa 3.000 de lire sterline.

In ultimele zile Victoria a stat departe de ochii presei si si-a petrecut timpul cu familia. Vedeta spera sa redevina supla cat mai curand si sa paseasca din nou cu incredere in lumina reflectoarelor.

Toata atentia Victoriei s-a indreptat zilele acestea asupra fiicei sale nou nascute pe nume, Harper Seven . Victoria a scris pe Twitter ca s-a indragostit pur si simplu de micuta si ca intreaga familie este extrem de fericita de nasterea ei.

Chiar daca a refuzat sa pozeze in postura de femeie insarcinata , Victoria Beckham a aparut intr-o fotografie pe Facebook realizata cu cateva zile inainte de nastere, postata chiar de sotul ei. Insarcinata cu al patrulea copil, Victoria arata ireprosabil pana si in ultimele zile de sarcina astfel ca cel mai probabil va reveni foarte repede la silueta initiala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea