Showbiz

#pop #michael jackson #documentar

Viata lui Michael Jackson - subiectul unui nou documentar

Viata lui Michael Jackson va fi subiectul unui nou documentar intitulat “Gone Too Soon” si realizat de biograful si cineastul Ian Halperin.

Potrivit variety .com, documentarul se va lansa pe 25 iunie , exact la un an de la moartea megastarului. Documentarul va avea durata de 88 de minute si va infatisa ultimii ani din viata cantaretului.

“Gone Too Soon” va contine inregistrari video si audio cu Michael Jackson, precum si interviuri cu persoane din anturajul acestuia: managerul personal, bucatarul, consilierul spiritual , stilistul, antrenorul de fitness, garzile de corp si unul dintre avocatii cantaretului.

In schimb, in acest material nu vom gasi interviuri cu restul familiei Jackson. Chiar daca documentarul va infatisa si aspectele scandaloase ale vietii lui Michael, Ian Halperin este de parare ca filmul este “un tribut echilibrat adus adus Regelui muzicii Pop”.  

“Acesta este filmul pe care Michael si fanii lui il merita”, a precizat Halperin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea